VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ta del av en Upplevelse

I samarbete med Happy-day.se

I helgen satt jag med en vän och hjälpte till med planering och bokning av en del av firandet för deras bröllopsdag snart och det gör jag så gladligen. Jag älskar att planera saker och gärna när man har kontakterna. 😉
Det är starkt att fira 15 års bröllopsdag. Jag hoppas att jag själv får en massa bröllopsår att fira med min man, men man ska vara tacksam för det man har här och nu eftersom vi lever i en värld långt ifrån de romantiska-idealen som fanns en gång i tiden. Visst är han romantisk till och från men i helhet är vi alla mer stressade idag och har svårare för att se det vi har med varandra och även ens ha tid att njuta av det själva utan att klämma in ”en bild för sociala medier”  och ”jag ska bara posta på FB eller IG”. Men det är väl så vi lever nu och det gör det också lite svårare att få till kvalitetstid som sen leder till flera års äktenskap.

Spanien-Mallorca-gravid-3-mån.jpg

Gravid i 3e månaden med första barnet

Jag själv firar 9 års äktenskap med Eddie det här året. För mig är det rätt stort, att ens vara gift och sen ha 9 år tillsammans som man & hustru. Vi har 12 år som ett par dock. Vi har sagt att när vi firar 10 år som gifta, så förnyar vi äktenskapet. :) Men då är min dröm att göra det utomlands och vid en strand, vit strand. Det var så jag ville gifta mig men visste inte hur jag skulle få dit hela familjen… Så det blev storkyrkan. 😀

Men det här året tänker jag att det räcker med mysiga ställen som Spa upplevelser, spännande äventyr till andra städer, länder, picknick ute om vädret tillåter eller någon annan bröllopspresent. Det finns ju rätt mycket att välja bland men jag är verkligen inne på total relax för två halvstressade (mest jag) föräldrar som kämpar med en vardag av full action med två aktiva barn. :)

Just nu kan jag erbjuda er alla en rabattkod diana20 för att få hela 20% rabatt på valfri upplevelse från Happy-day fram till söndag 7 april. Kanske till MORSDAG eller som BRÖLLOPSPRESENT? Ni vet väl att morsdag är på ingång va?

Spa-paradiset-relax-samarbete


Annons

Kommentarer


  1. anonym 2 april, 2019 on 17:40 Svara

    Vilken jättefin bild på er. Ja härligt när äktenskap håller och är lyckligt. Kram.

    • ♡ Diana ♡ 2 april, 2019 on 21:23 Svara

      Anonym: tack fina du. <3 tack så hemskt mycket för att du är en sån fin läsare. :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig