VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Starkare än någonsin

God morgon, jag trodde det var fredag idag men icke. Så tråkigt men det går fort och snart är det helg. 😉 Tänk att vi är på väg mot andra advent redan. Kan inte ens förstå att året snart är slut. 2019 har varit rätt så okej år ändå men också med en hel del lärdomar i livet. Jag har fått ångest, jag har mått skit, jag har varit glad, jag har försökt gå vidare, jag har sovit kass, jag har fått besvär i kroppen men jag är inte den som ger upp så jag har kämpat vidare. Nu står jag här, rätt så stark och så taggad inför 2020.

Jag brukar göra en års resumé på året som gått men kommer nog inte att göra det i år. Det tar tid och energi, väcker upp gamla grejer och jag orkar inte med nått sånt just nu.

Sommaren var kanonbra, att få hälsa på släkten i Colombia var något jag längtat efter och saknat länge. Att få hitta hem igen och njuta av mina palmer, vädret, folket, språket, familjen, kärleken. Det gjorde mig gott och jag kom hem med ny energi och styrka inom mig själv. Jag vet vad jag vill, jag ska inte kompromissa bort mitt liv för jag har bara ett. Nu kör vi 2020!
selfie-latina-rayban-sommar-2019

Bild från sommaren 2019


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig