VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stannar och upp, ser och hör

diana_blogg_alltforforaldrar_familjeliv

Godmorgon finaste. Nästan varje dag tar det i att lämna mina två småttingar så tidigt (idag lämnade jag dock bara en för jag vabbar). Nästan varje dag inser jag hur lite tid vi har med våra familjemedlemmar men ändå tillhör det livet på något sätt. Jag ser hur Isabella Löwengrip jobbar konstant för att få ett imperium eller två, för att det i sin tur ska göra henne ekonomiskt oberoende i tre generationer och på så sätt garanatera livskvalité till sig själv med sina barn, för sina barn och deras framtid etc. Det är drömmen. Hon lever drömmen. Hon jobbar för drömmen.

Ibland tittar jag på de, mina knasbollar, ser hur de är, tänker att jag är enormt tacksam och ler inombords så brett jag bara kan. Ganska ofta kan jag stanna upp och titta på mina två sötnosar. Hur de leker med varandra, hur mycket glädje de har av varandra och hör deras hjärtliga skratt. De hittar på de mest konstiga sakerna att göra men är ändå så lyckliga av det lilla eller knasiga att jag inte kan säga annat än att låta de vara.

Jag är så glad att mina två flickor har varandra, att de har en sån fin kontakt och vänskap ihop. Jag är så glad att jag har en fin kontakt med de än så länge, glad över att de har så mycket kärlek och spratt i sig. Att de är så levande, så livliga och lever sina barnliv fullt ut med bus, trams, glädje, tårar, arga miner, skratt, lycka, lek och allt vad det innebär.

min familj mina barn pepparkaksbak julen 2017 mina barn


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig