VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Städa upp ditt liv

I samarbete med Rent Hem

Jag har så mycket att göra att jag svämmar över ibland, jag har börjat känna mig stressad över allt jag önskar hinna med. Jag har en resa att planera, jag har ett hem att rensa och vända upp och ner på men hinner aldrig riktigt med, vi har aktiviteter, jag behöver komma igång med min träning och helst igår. Det är jobb på kontoret och med bloggen, men jag ska också hinna vara mamma, fru och dotter där någonstans.

Jag har insett att jag är sämst på att be om hjälp också, jag känner mig lätt jobbig och i vägen. Jag mår heller inte bra av att inte hinna med egna liv och ha tid för det jag borde och vill ha tid med. Jag vill även kunna finnas som vän och familjemedlem.

radhus-bostad-nr-3.jpg

Men jag vet att jag behöver jobba på att be mer om hjälp, att lära mig vara svag och inte alltid tro att jag är superstark. Men mitt bästa sätt är väl att börja med städhjälp kanske, ta bort det stora ansvaret som man har i ett hus. Jag tänker att jag ska underlätta min/vår vardag lite med hemstädning. De är flexibla på det sätt att de alltid jobbar med att hitta en lösning som funkar bäst för mig som kund, det är ju en stark förutsättning för mig som är så stressad som jag redan är. Jag tycker att det skulle vara värt, sen finns det flera saker man kan göra för att underlätta sin vardag.

Här är mina tips som jag behöver komma tillbaka till själv, så att jag inte bara hjälper andra utan även mig själv.

  • prata med din partner, be om hjälp, fördela arbetsuppgifterna i hemmet
  • prata med familjemedlemmar och be om hjälp med barnen då och då för att ta lite ledigt
  • underlätta din vardag med att ha två dagar i veckan som man tar lite större städning och plock så slipper det ackumuleras så mycket
  • gör matlistor en specifik dag, veckohandla och gör storkok, för att undvika matlagning varje dag och den dagliga stressen med ”vad ska vi äta idag”
  • ta som sagt, in hjälp utifrån som tex städfirma

samarbete blogg influencer

Slutligen vill jag be er om ursäkt att jag varit borta ett tag. Jag har behövt ta en lång paus, kan inte alltid berätta allt och varför men det har verkligen behövts.  Jag förstår er frustration i att inte hört nått, men jag har inte kunnat svara alls pga många andra omständigheter. Tack för att ni finns där vid min sida ändå. Kram <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig