VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sportresa

Gosporttravel

Nu när julen varit så undrar jag om alla fått de önskat sig och om ni hittat allt ni ville ge till de nära och kära.
Jag är en person som älskar att få presenter men jag brinner mer för att kunna ge bort de också. Att gå omkring, leta efter den ”perfekta” presenten till den personen man har i åtanke, det är en härlig känsla. Och att sen få vara med och se den glada minen och höra glädjen i den där personen, när de öppna upp paketet är så värt tusen gånger mer än att få en present själv. Fast missuppfatta mig inte, jag verkligen, verkligen älskar att få presenter. 😀

Jag kan tycka att det är enormt mycket lättare att kunna ge bort något till en kvinna, det finns så mycket att kunna erbjuda en tjej. Vi tycker ju om allt från kläder, skor, väskor, smink, accessoarer till hushållsprylar, inredning, böcker, hud-/hårvård, smycken .. ja you name it, jag kan hålla på i en evighet.
Men en man, den är ju lite svårare kan jag personligen tycka. Det är som när jag ska köpa något till min far tex, herre Gud, det är inte den lättaste matchen. Sen att han är aningen mer kräsen, jobbig, svår och strulig gör inte saken lättare.

sportresa

Jag har alltid tänkt att om han vore La Liga fantast, (jag älskar ju fotboll) så hade jag gett bort en sportresa i present. Jag tycker de är klockrena.  Mest för att jag själv alltid haft en dröm om att få se Real Madrid spela live, på deras arena och helst när Ronaldo var kvar i laget. Men min far delar inte samma intresse som jag så det blir svårt.

Men till er som har en man i er närhet med ett brinnande intresse av sporter så kan jag varmt rekommendera en sån present. Tänk att få en resa i samband med sport, allt i ett, hur smidigt som helst kan jag tycka. Tycker inte du?

presenttips


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig