VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snart helg

Nämen hej på er igen, två inlägg på en och samma vecka, wow tänker ni haha. Jag har aldrig riktigt lagt ner den här bloggen, den är för levande med sina inlägg, info och allt att jag har svårt att släppa taget märker jag. Många bilder i mitt arkiv gör att jag inte kan bara stänga ner den. Inläggen i bloggen är som en dagbok med barnens uppväxt och allt, så jag kan inte bara stänga ner och slänga den här bloggen. Ibland undrar jag om jag ska göra den till en bloggbok som man kan göra, som ett litet album men kommer inte ihåg vad den där sidan heter som kan skapa en bok utifrån en viss kategori.

lamadre_familjeliv_barn_sweden

Men att släppa taget om såna här bilder, minnen och känslor som jag ofta kunde skriva om, det är för svårt. Så mig kommer ni alltid att se lite här och där, sen har bloggen fortfarande läsare som kommer in och ser efter om något nytt hänt så det gör det också svårt att släppa taget.

Än är det inte helt och hållet farväl. Men just nu är det tack och hej för denna vecka, på återseende. Och som jag skrev i förra inlägget, kom ihåg att livet är för att må bra, vi ska göra det vi vill och brinner för, inte må dåligt i de val vi tar.

vacker_skonhet_love


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig