VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Snart dags för nästa..

Jag är så glad över att lillan kom in på skolan som vi önskat. Det hade jag nästan räknat med redan eftersom vi har syskonförtur och det vore ju trist att behöva ha två skolor att åka till och lämna barn på, stackars de som måste. Alltså då kan man ju aldrig hinna i tid till jobbet. :/

Hur som helst så hade vi en sån tur att hon även hamnade med en hel del av sina bästa vänner. Till skillnad från storasyster som hamnade själv och jag fick be de ändra om så att hon kunde få ha EN vän i alla fall. Lillasyster hamnade med 3 av hennes bästa och närmsta vänner och säkert fler men har inte hunnit prata med alla.

Tänk vad tiden går fort. Den här sommaren lämnar vi dagis bakom oss, inge mer dagisbarn, inge mer småbarn, stora tjejer är vad jag kommer att ha nu. Det är ganska svårt att sätta barnen på dagis och inse att de inte är bebisar längre, men det är nästan svårare att lämna dagis tiden och ha två skolbarn och inse att de absolut inte är SMÅbarn längre, utan större flickor. Fast jag försöker se de som små så mycket jag bara kan. Det ska inte gå för fort, jag är rädd för det här samhället, jag är rädd för hur dagens barn och tonåringar växer upp och dess saknad av moral, etik och självrespekt blivit en spegling i deras mindre bra handlingar i ungdomen. Jag kan gå in på det en annan gång.

Denna sommar blir det till att handla hem nya kläder, nya skolväskor, pennor och allt vad det är för min lilla 1a (storasyster) och lite smått till lillasyster också såklart!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR /5. HÄR /6. HÄR


Annons

Kommentarer


  1. Nina Green 18 april, 2017 on 11:20 Svara

    Jag har 30 minuter på mig att hämta barn på 3 olika ställen. Det är otroligt stressigt kan jag säga. Nästa år blir det ner till 2 ställen. Längtar kan jag säga.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig