VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snart avslutas ett kaptiel..

Hej på er alla fina här inne!

Hur har ni det dessa Corona tider? Det är tufft eller hur? Jobbar ni hemma, studerar ni, berätta hur era liv ser ut just nu?
Själv jobbar jag hemma mestadels av tiden, är korttidspermitterad och jonglerar med galet mycket som vanligt då jag drar på mig nya projekt hela tiden. Jag lär mig aldrig.

Men jag är lyckligt lottad med att ha två friska föräldrar vid min sida fortfarande. Jag har kvar mitt jobb. Jag har en fin familj och goda vänner runt omkring mig. Livet leker just nu trots det hemska som pågår! Men jag väljer att se det positiva i livet än att grotta ner mig i det hemska. Kanske lättare sagt än gjort men livet är verkligen olika för oss alla.

Jag njuter av att jobba hemma för jag har mer tid med mina älsklingar. Jag har mer tid för mig själv och tid att tänka ut vad jag vill i framtiden. Jag planerar och njuter i vart annat. Mina fina hjärtan växer så snabbt och i år slutar nu stora tjejen lågstadiet. Stort!

fodelsedag

Jag tror det gäller att försöka så gott det går, att se livets härliga stunder. Många där ute mår dåligt pga psykisk ohälsa, många som tyvärr inte tar tag i det heller och låter det gå ut över nätet och blir då så kallade troll. Andra är som min gamla granne som nu flyttat, men att trakassera folk i min omgivning tex. Något som är trist för alla som känner mig, att få brev om att jag snackar skit om de. Hur moget är det? Men hon mår inte bra, hon är en dam på äldre dar och har mycket bitterhet i livet som hon inte kunnat smälta och självklart gör det att man mår dåligt och behöver få ur sig det på något sätt. Jag tycker mest synd om henne, självklart tycker jag att hon är puckad också men mest synd. Tänk om hennes barn hade vetat vad hon håller på med, vad pinsamt. Stora döttrar som hon har som skulle få veta att deras mamma trakasserar andra främmande människor. Jisses. Jaja, det får stå för henne, karma kommer att ta henne om det inte redan gjort det egentligen….

Ha nu en fin dag, ta hand om er och njut av era liv snälla ni. Bli inte bittra och hemska människor. Livet är för kort för det.

love_life_live_it_respekt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig