VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Smärtan hela natten

Hello fina ni. Lördag och jag mår skit på grund av min axel. Jag har fått i mig lite att äta, ska snart iväg till närakuten för att få ut några antiinflammatoriska tabletter. Jag känner igen skadan från förr så jag vet att det är bara vila som gäller tyvärr. Så trist när man äntligen är igång med träningen men alltid ska det vara något! Helt ärligt så blir jag aningen deprimerad och trött efter den här natten.

Nä usch, ganska neggo inlägg. Men om vi ska se det positiva så är jag ledig, hemma med familjen, med barnen och har en vecka hemma nu tillsammans med ungarna. E kommer att jobba men det känns i alla fall skönt att vara med mina små älsklingar och bara få vila upp mig en sista vecka innan det riktiga allvaret sätter igång.

Idag antar jag att jag inte kommer att kunna göra så mycket mer än att ta det lugnt pga axeln/armen. Det är otroligt att man inte inser hur viktig en kroppsdel kan vara fören något händer. Att vända sig i sängen, att ta på sig/av sig kläder, att borsta håret, tvätta ansiktet, skriva på datorn, bre en smörgås allt använder man ju axeln/armen för så det blir många skrik rakt ut här hemma och många Ipren.

homeselfie


Annons

Kommentarer


  1. anonym 5 augusti, 2017 on 21:15 Svara

    Krya på dej. Själv haft ont i axeln det är jättejobbigt så jag vet. Kramisar.

    • Diana - "La madre" 7 augusti, 2017 on 12:12 Svara

      Anonym: Tusen tack! Det är verkligen galet jobbigt men äntligen har det börjat släppa lite i smärtan. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig