VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Smakar illa

I samarbete med Medical. se

God morgon på er. Hur mår ni? Jag kan säga att jag mår bra men pollen har satt igång mitt i dessa Corona tider så jag är så golvad pga det. Det är inte klokt hur mycket ett virus kan påverka hela världen, men så är det.

Vi har mått bra i alla fall. Det har varit lite smått med problem för stora tjejen gällande magen, som alltid. Så har alltid fallet varit om ni mins. Jag börjar undra om hon har IBS eller nått annat liknande? Har bett om en massa tester nu för att komma till botten med det här. Väntar på svar och väntar på en läkartid som borde komma upp nästa vecka om jag mins rätt. Vi fick dock något pulver som ska vara bra för magen men det går knappt mer, stora tjejen sa att det smakar vaccin som man tar när man åker utomlands. Stackars barn, helt traumatiserade men de är ju bra att ha. Jag kommer ihåg när jag var liten så fick jag ta vacciner både i rumpan, armen, benet och jag vet inte vart mer hahaha. Men nu har vi tagit några så det räcker för några år framöver. Resan till Colombia krävde gula febern och några andra.

barnen leker husliv radhus familjeliv bloggare Lamadre

Vi sitter här instängda i hemmet, vågar knappt träffa mina föräldrar för att de är äldre. Men det är väldigt svårt att inte träffa de eftersom jag är det enda barnet. Vem ska hjälpa min mamma liksom. Och hon som jobbat hittills, usch vilken oro men nu har de skickat hem henne.

Vi jobbar hemma hela veckan, kommande vecka också och sen får vi se hur det blir med jobb och framtid. Allt går ju nedåt, allt håller ju på att stänga ner och det gäller även vår försäljning, så jag börjar bli lite orolig. Om man tappar försäljning, så behövs inte vår personal och det går ju i led och tillslut når det oss.

Vi får hoppas på det absolut bästa. Eller hur?
Hur har ni det på ert jobb?


Annons

Kommentarer


 1. Anonym 22 mars, 2020 on 16:36 Svara

  Hej. Jag tycker som många det är jobbigt med oron för corona. Men fortsätter som vanligt mitt liv. Sörjer att min resa utomlands inte blir av. Jag har haft flera influensor För om åren. Kan din dotter ha som mej känslig mage. Det är jobbigt. Min mamma hade det. Väntar bara på värmen och nu ska den komma. Önskar er att ni får vara friska och kram från mej. 😊

  • ♡ Diana ♡ 23 mars, 2020 on 07:13 Svara

   anonym: Ja jag håller med, jag tycker också att det är jobbigt med corona och allt. Jag tycker synd om de i vården, poliser och alla som kämpar på med att vara friska men ändå jobbar med människor. De har lättare för att bli smittade men måste ändå kämpa på. Vården är verkligen hjältar.
   Hoppas du får din resa längre fram, när allt det här är över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig