VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Skor med toffsar

God dag mina vänner. Vad gör ni denna lördag. Ni vet att det är dåligt väder på ingång så det gäller att passa på att vara ute och njuta av vädret nu. Men idag behöver jag åka till Tele2 butiken för att lämna in min mobiltelefon. Alltså den har varit trasig sedan jag köpte den, dvs för exakt ett år sen. Men kära Apple är ju inte så generösa längre så varje gång jag lämnat in mobilen så har de inte kunnat se mina fel som jag säger att mobilen har och jag får bara tillbaka samma hela tiden. Så jädrans drygt. Så den här lördagen går åt att lämna in mobil, hämta fotpallen från Mio (en reklamation som pågått sedan december 2016) och kanske kolla skor till lillasyster.

Apropå skor, så måste jag visa er de här gulliga skorna. Med toffsar, lite Maria Montazami över det hela. 😀 😀
Något i er smak? Jag dömmer ingen, alla har sin stil men det är nog inte för mig. 😉

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. GRÅ / 2. BEIGE / 3. SVART / 4. ROSA


Annons

Kommentarer


 1. Camilla Sandmark 3 september, 2017 on 12:16 Svara

  Smaken är som baken som bekant. Själv gillar jag dem inte alls men vill man ändå köpa sådana så tycker jag att man ska vara noga med att välja de utan äkta päls. Tyvärr så förekommer det äkta päls på en del av de som sägs vara fuskpäls så det är nog svårt att välja rätt. Enligt en undersökning som gjordes i London så visade det sig att det var päls från alla möjliga djur fast butikerna hävdade att det var fuskpäls. Riktigt dåligt! Är man osäker är det bäst att låta bli allt som har med fuskpäls att göra.

  • Diana - "La madre" 3 september, 2017 on 20:11 Svara

   Camilla: Jaaa visst är det så, smaken är som baken. 😀 Jag gillar de inte heller, inte min smak, men förstår att andra gör det, de är söta. :)
   Håller med dig helt i det du skriver om päls, det är viktigt att försöka hitta rätt produkter som inte är riktig päls. Upp till var och en att ta det ansvaret såklart, för jag ska då inte köpa de där skorna oavsett fuskpäls eller inte 😀
   Kram

 2. anonym 3 september, 2017 on 15:53 Svara

  Vad fina. Nu har det hänt igen på den där bloggen att någon vet mitt namn. Och där man ska kommentera stod det en siffra!? Jag skrev en kort fråga helt omöjligt att någon kan veta det är jag. Men jag mailat chefen igen och hon fick mitt telefonnummer. Någon var alltså på mej för jag ställde en vänlig fråga. Men kan säga att bloggen har dåligt rykte och inte bara jag drabbad. Men jag ger mej inte. Går annars vidare. Står det att dom inte tillåter personliga påhopp ska dom stå för det. Men bättre jag skiter i bloggen. Men flera blivit ledsna där. Det är fel!! Hoppas du inte tar illa upp jag berättar. Ha det fint. Jag gillar och diskutera därför jag skrivit på den bloggen.

  • Diana - "La madre" 3 september, 2017 on 20:13 Svara

   Anonym: Åh vad läskigt, att de till och med vet vad du heter. Hoppas det går bra med den där bloggen som du gillar att läsa. Jag har svårt att säga något alls, jag vet inte vem hon är, vad det är för kommentarer och allt så jag kan inte uttrycka mig om andra personer som jag inte känner eller vet vilka de är ens. Men det låter inte kul, förstår att du gillar att diskutera men det kanske finns lite roligare bloggar att diskutera på? Kanske kan hitta något som ger dig mer glädje än bekymmer? Hoppas du mår bra i alla fall. Stor kram.

 3. anonym 3 september, 2017 on 22:12 Svara

  Men hen tror hen vet vad jag heter. Förstår du det är en stalker.som fantiserar. En gång blev det strul med hens kommentarer och då skrev hon som har bloggen men hon är anställd att det var svårt att hitta felet för hen alltså stalkern har så många namn. Läskigt. Jag är omtyckt på andra bloggar och bara struntar i denna som tillåter mobbning. Men många kända namn är urarga på denna blogg. För den hetsar till mobbning. Däremot har jag ju kontakt med ansvarig chef för denna blogg går för långt. sanslöst att sånt här får förekomma. Tack för svar och kram. Mobbning är fel i alla former.

  • Diana - "La madre" 4 september, 2017 on 11:00 Svara

   Anonym: Mobbing ska aldrig tillåtas, inte i verkligheten, inte på bloggar, inte någonstans. Det är bra att du tar kontakt.
   Lycka till nu. :)
   Ha en fin dag, kram

 4. anonym 4 september, 2017 on 12:56 Svara

  Hej. Jo nu har chefen tagit kontakt med mej att hon kan ta bort kommentaren. Men jag skrev då får hon ju göra så flera gånger per dag. Så Hej då till den bloggen. Fel att det är så. Hon som har den fått gå från förra bloggen hon hade för folk blev ledsna. Så detta är inget nytt. Att det kan vara så här i moderna tider. Men jag känner skönt och slippa stalkern den människan behöver hjälp. Ha det fint kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig