VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skogskyrkogården

Skogskyrkogården Pindy

Vi lämnade barnen hos mormor, åkte till Skogskyrkogården, parkerade, köpte ljus och knatade in till Skogskyrkogården. Den stora, vackra kyrkogården på södra Stockholm. Varje år har jag klivit in där sedan liten, först med min mor och sen med min partner, för att besöka med ett leende av beundran, dom vackra ljusen som lyser upp kyrkogårdens vägar och platser. Men idag, i år, fick jag kliva in där för första gången utan leendet utan med sorg i hjärtat. Det var riktigt kallt idag, det blåste fruktansvärt men vackert var det i alla fall, precis som alltid.

Vi gick upp på kullen, på minneslunden och tände ett ljus för min Pindy. Jag pratade lite med henne och sen rann tårarna okontrollerat ner för kinderna. Tur att jag har en sån fin man som känner mig så pass bra och tog med sig näsdukar, för jag hade glömt och förmodligen inte trott att jag skulle behöva det. Men han vet, att när jag väl står där så kan jag inte rå för det. Fasen att det ska göra så ont!

Sen gick vi tillbaka för att hämta upp barnen från mormor, åkte hem, åt kvällsfika och nattade barnen. Nu ska jag mysa med mannen och en bra film. Ingen skräckis, vill bara må bra känner jag.


Kommentarer


  1. Angelica 2 november, 2014 on 17:56 Svara

    Oj, så vackert där är!

    • Diana K. DeMarkey 2 november, 2014 on 19:58 Svara

      Ja visst är det och då ska du se det i verkligheten. Riktigt otroligt vackert att se. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig