VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Skärtorsdag 2019

traning-workout-latina-sommar-var-outsde

Idag efter jobbet, bytte jag om och drog ut på en promenad till Gubbängsparken där familjen var. Vilket otroligt härligt väder det var idag, så varmt och skönt att man kunde gå i bara linne! Underbara sommarvärme mitt på våren. Undra hur det här året kommer att se ut med vädret.

Jag mötte upp familjen som hade haft en picknick ute och lekte för fullt när jag kom så jag satte mig och solade med Eddie en stund. :) Mysigt med två barn som kan leka själva en stund, så att jag kan få njuta lite av min fina man.

familjeliv-sol-parklek

Sen åkte vi hem och barnen sminkade sig till små påskkärringar. Vi gick och prata med grannarna lite och njöt av radhuslivet. Det var inte många grannbarn/familjer hemma men ändå lyckades de vara ute i 1 timme eller så. Det blev en lätt middag och nu blir det slapp framför lite teve tittande och en tidig natt i säng. Jag är så trött pga pollen, jag orkar inte hålla mig vaken speciellt länge och jag vill ändå inte vända på något dygn, jag vill ändå upp tidigt och träna för att sen sätta mig och njuta i solen. Och ännu mysigare imorgon, det är att jag ska få träffa min fina pappa men också min svärfar. Mysig stund med papporna.

kompisar-pask-easter


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig