VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Skapa skillnad . nu

Nu har den stora bloggerskan Alexandra ”Kissie” Nilsson, gjort något riktigt grymt och bra. Hon har tillsammans med ett gäng andra tjejer, bloggerskorna  Lisa AnckarmanCaroline Roxy och Madeleine Bitici skapat en sida SKAPASKILLNAD.NU som är en sida mot näthat och nätmobbing. Skaparna bakom sidan är Tess Modig och Katri Lindgren tillsammans med ansiktena utåt som är bloggarna just nämnda.

Jag tycker det är en av de bästa idéerna hon någonsin haft. Hon är en stor förebild för många yngre tjejer, hon är en av de mest utsatta eller har varit en av de och hon har nog väldigt mycket bra att säga om det hela. Jag tror på deras idé och har skrivit om det många gånger på bloggen också, redan långt innan de skapade denna sida, att inte hata näthatarna utan tyck synd om de istället. Varför? Jo för att det är ju de som behöver hjälp, det är ju de som är trasiga inombords och därför känner att de behöver kläcka ur sig saker och ting.

Tess Modig SkapaSkillnad

Bild lånad från TessModig

Tänk dig själv, när du är låg, något har gått fel i din vardag, du kommer hem och hur många gånger har du inte låtit det gå ut över din partner? Det är för att du inte mår bra, så får han eller hon ta smällen att du avreagerar dig. Så ser jag på nättrollen, de mår så dåligt med sig själva, i sina liv, med ett sånt missnöje att de tillslut måste få ur det och det blir hos oss bloggare. Snällt? Nej verkligen inte men jag tror man ändra det genom att vi bloggare som mår bra och är starka, vänder på hatet, tyck synd om de och försök hjälpa.

Läs mer om nätmobbing och näthat på www.skapaskillnad.nu

 

 Kissies bloggare hat näthat


Annons

Kommentarer


  1. Lisa 11 augusti, 2016 on 16:36 Svara

    Tack sötnos :)

    • Diana - "La madre" 11 augusti, 2016 on 21:25 Svara

      Lisa: Tack själv Lisa för att du och så många andra ställer upp och delar med er av er historia. :) Tillsammans gör vi skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig