VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ska vi bo på taket

I samarbete med Götaenergi

Dags för att höra av sig lite. Jag har inte mycket att uppdatera om. Vi lämnade ju radhuset som ni vet, jag bor äntligen i den efterlängtade lägenheten som jag alltid velat och går nu i tankar på att göra om i hemmet. Man kan välja plus-alternativet och det skulle vara härligt att få göra om till supernytt och modernt. Det är redan fint som det är men att ha helt nytt golv, kök, badrum, fönster etc, är ju det ultimata. Pricken över i’et som man säger. Men kruxet är att man behöver flytta ut och evakueras till en annan lägenhet. Så frågan är om man nu orkar med det och vart man hamnar då?

Barnen är alltid taggade på allt som har med flytt, renovering, ändringar och förnyande att göra så de skulle kunna bo på taket, bara det löser sig. De är så fina och stora, galet stora, helt otroligt att jag har en tonåring snart. Nä usch det kändes fel att säga, det är ett år kvar, hon får vara liten ett tag till. :)

Skaffa elavtal - Spot On - ett rörligt elavtal med rörligt elpris

Fördelarna med att bo i lägenhet mot att bo i hus är så enormt många att jag knappt vet vart jag ska börja. Men för mig personligt handlar det om att få bo på en plan, att ha balkong och inte markplan, att komma upp lite ovanför marken, att ha mer liv runt omkring sig, att ha nära till centrum och att minska stöket i hemmet. Men sen finns det ju fördelar som att sänka elpriset, hemförsäkringen och andra kostnader. Nu har jag tur för jag har alltid haft en väldigt bra el operatör som ger mig jättebra priser, el till inköpspris, så det har inte varit jätteskillnad på hus och lägenhet. Vi tvättar ofta och diskmaskinen går på för fulla muggar och ändå har vi alltid haft lågt pris på elen hemma och det är jag enormt tacksam för.
Jag kommer ihåg att det tog lång tid med att förnya hemförsäkringen, bilen, parkering, andra räkningar men elen den va enkel. Ringde in till min handläggare, gav uppgifter och sen va det klart. Bästa.

Nu är jag här, nya tankar, nya mål, nya önskemål inför en framtid.. vi får se hur det hela slutar. :)
Kul att kika in här igen efter så lång tid.
Önskar er allt gott.

vackert-skonhet-beauty-kids-familjeliv


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig