VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ska man lämna allt?

Det jag saknar med den här bloggen, är hela mitt arkiv jag har. Det finns många orsaker till varför jag inte velat fortsätta blogga men ibland finns det en liten gnistra fortfarande som glöder för att fortsätta blogga här. Jag har skrivit på en blogg nästan varje dag sedan 2009, det är många år. Det började när jag blev gravid. Jag har dock bloggat under olika bloggnamn för att jag är en sån person som sällan kan stanna på samma punkt. Japp något att jobba med hör jag. Jag behöver konstant utmaning, förändring och förnya allt.

min-graviditet_69007269_130336201

Jag har haft MissDQ, Dianasblogg, Liveyourdreams och nu LaMadre. Och här stannade jag som längst tror jag. Arkiven har nästan alltid funnits med så därför svider det ännu mer att behöva stänga ner här. Jag vet inte om jag klarar det. Någonstans vill jag inte det.

retsbebis_135457089

Jag har så många underbara bilder och tankar nerskrivna här. Sånt som är så kul att gå tillbaka till och läsa. Och egentligen, varför ska man behöva stänga ner någon man tycker om så mycket? Bara för att livet blir lite tungt så behöver man inte alltid starta om på annat ställe. Jag kan ju fortsätta här egentligen, men det är något som tar emot också.

Jag vill inte ge upp mitt härliga arkiv och mina dagar som finns här, nedskrivna. Barnens uppväxt, våra hem och mina känslor.

Bild-2015-01-26-kl.-18.54-5.jpg

Bild-2015-03-24-kl.-17.06.jpg

Så många härliga år och minnen. Inte nog med att man ska lämna sitt hus snart för att äntligen få tag i en lägenhet så ska jag behöva lämna mitt andra hem (bloggen), en trygghet att skriva av mig på.

Nä vi får se. Jag får dessutom fortfarande jobb som rullar in här så det är mycket som säger emot att jag inte kan lämna bloggen..

black_lamadre_familjeliv

var paskmiddag 2016

20140606-201707-73027028.jpg

interior_inredning_design_pernilla_walhgren_sagaform

husochhem home casa bloggare altanhang uteplats

Altanhang solar hus och hem

Hus-och-hem-skrivbord.jpg

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig