VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ska livet vara såhär?

 

me-stressed-na

 

Morgon på er.. måste skriva av mig lite känner jag. Det hände en sak häromdagen som fick mig att tänka lite på livet. Igår kväll låg jag och tänkte en hel del om hur livet passerar en och min fråga va, ”hinner man verkligen njuta?” Jag tänker, ”hinner man verkligen leva sitt egna liv”  Ska det vara så? Är det mening att man ska köra på år efter år, knappt hinna känna av sitt egna liv.

..för ibland känns det bara som att man är en åskådare i sitt egna liv..

Ju mer jag tänker på att man bara har ca 6 timmar av 24 (16-10 timmar som är jobb och resväg) på sig att göra det man behöver och vill göra så blir det lite svårt att andas. ↓

iCloud

Dygnet har 24 timmar
Antalet timmar man sover (i snitt ska sova), timmar man jobbar med resväg, lagar middag och äter, tränar och resväg, ska hinna umgås med barn och göra läxor/leka, läsa bok alla de där bra’iga sakerna som man ska hinna med i vardagen … ser ni hut mycket det finns kvar.. Och då har man inte ens hunnit med allt man ska göra för att må bra, vara en bra medmänniska, bra fru, bra mamma, bra kompis, bra dotter etc.  Är det ens konstigt att halva svenska befolkningen gått in i väggen och har utmattningssyndrom på sig?

livet_stressigt_brister

Och att ha alla underbara kraven på oss själva och från andra gör inte saken bättre.

biggest-fight_201571908

Nu kan jag bara göra en sak idag, just nu, det är att jobba mina timmar, sen ska jag hem och försöka vara närvarande i det andra jag ska göra och sen det tredje etc. Men jag säger bara, jisses!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig