VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Självtrivsel

Hej hallå på er alla.
Ligger lite efter här men så kan det bli.
Vad händer nuförtiden då. Det är som vanligt, allt rullar bara på. Jag kör på med bloggen, med jobbet, med familjen, med träningen. Har fått nytt träningsschema också men har inte hunnit kolla igenom det hela.
Just nu känner jag att min inspiration till att blogga är rätt så borta, jag vet inte varför men det kan ha med att det har varit rätt mycket jobb överallt, vilket gör att energin tar slut. Jag har så mycket i mina tankar, att jag knappt sover på natten. Det är inte negativt utan bara det att det rullar tankar och planer hela tiden. Framtiden, business, familjelivet, resor, planer, etc.

Det som i alla fall känns bra med allt det här kaoset, är att jag är på en plats där jag mår bra i själen. Jag mår bra med mig själv, vilket jag tycker är jätteviktigt. Jag mår bra med min familj, i mitt hus, på mitt jobb, med mina vänner och bekanta, jag mår väldigt väldigt bra och jag mins inte sist jag mådde såhär bra inombords.

Jag känner att jag har mycket att se fram emot i livet och jag verkligen längtar efter de mål jag strävar efter. De är rätt många just nu däremot så jag jobbar på att bryta ner de. Men det är ju det livet handlar om tycker jag, att hela tiden skapa sig ett liv som man vill leva och mår bra av. And I am getting there!
design-markesvaska


Annons

Kommentarer


  1. Pia Widlund 4 september, 2019 on 15:28 Svara

    Härligt att du mår bra i själen även om alla tankar snurrar för fullt. Min höst har också rivstartat och nu är det fullt ös med danskurser och träningar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig