VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Self storage!

I samarbete med Pelican Self Storage

Flytt här och flytt där, vad många jag har runt omkring mig som håller på att sälja, köpa och flytta just nu. Det är så härligt att se hur de packar ihop och drar med sitt pick och pack. Bästa känslan och sen att få komma in i det nya tomma hemmet, åh vad härligt. Jag är ju en person som tycker om att flytta omkring, jag älskar att börja om på ny kula och få kliva in i ett hem som är tomt för att få göra om allt från början.. Det är som en chans till förnyelse och förbättring, en chans att börja om från början. Det gillar jag. :)  Jag hoppas att jag förmedlar samma känsla till mina barn, att det inte är jobbigt att flytta, att det inte är något hemskt och att bli ledsen över, som många av mina gamla vänner kunde tycka. Det va nästan något hemskt att göra, flytta, nä usch. Men varför? Det blir vad du har för känsla till det, du skapar din egna verklighet.

Många av mina bekanta som har flyttat har stått eller står inför renoveringar så eftersom jag vet att de läser bloggen och många av er andra kanske också behöver den här informationen så passar jag på att tipsa om ett bra erbjudande som finns ute just nu för att hyra förråd, magasinering,  flytt, hyra släp och vinlagringDet här med att hyra släp är något vi hade behövt sista gången vi flyttade ut från bostaden, de på företaget (länk ovan) erbjuder gratis släp! Och de flesta sakerna fick ju plats i bilen men hade blivit mindre vändor i ett släp så det var lite knäppt att vi inte visste om det då. Men mitt främsta tips är att hyra magasinering eller förråd, för just nu har Pelican Self Storage 50% på första två månadshyrorna, personlig service och erbjuder säker förvaring med övervakning, precis allt vi hade kunnat använt oss av då vi behövde förvara våra saker ett tag efter att vi flyttat ut. Men man lär sig med åren! Nu vet jag vilka jag kan vända mig till nästa gång jag flyttar, både med gratis släp, flytthjälp, hyra förråd om jag behöver och vinlagring.. ja man vet aldrig 😉

hand-truck-564242_1280

Det bästa tipset av de alla, som jag har för er som håller på eller ska flytta, det är att planera. Egentligen handlar det inte bara om er som ska flytta/eller håller på, utan allt i livet kräver faktiskt bra planering. Jag har verkligen pratat mycket om det här hemma med barnen den senaste tiden. Flera olika exempel har dykt upp där jag kunnat ”bevisa” för de att planering är viktigt för att lyckas med det man har som mål. Det kan vara allt från små saker som att ta in cyklarna till förrådet istället för att ha de utanför porten eller att lyckas med ett prov i skolan. Planering är det som gör att du kommer ihåg den där specifika dagen som du skulle ta in cyklarna för du planerade det och skrev upp det. Samma med provet, planera in när du ska studera och gör det, sen kommer det garanterat gå bättre på provet. Planering!

Lycka till med planering, flytt och renoveringar! <3

Bloggjobb planerar bloggare lamadre


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig