VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Samlar mina projekt

Det är otroligt det här vädret, man förstår sig inte på det, det är verkligen alternerande. Morgonen kan börja med regn och eftermiddagen kan bli solig och 20 grader. Men så länge det inte är iskallt ute att man måste ha jacka på sig, så är jag faktiskt väldigt nöjd och tacksam.

Jag hade en del planer för idag, jag vill väldigt mycket och det gör det lite svårt att fokusera på vad jag bör börja med.. Jag är ju en person som gärna tar på mig projekt efter projekt och tillslut sitter jag med många mål, många planer och hittar knappt ut. När jag väl ska visualisera så tappar jag bort mig eftersom jag inte vet vilket mål jag ska fokusera på. Så jag inser att jag behöver strukturera upp mig lite bättre. Det fick bli genom att ha en Projekt bok för att ha flera flikar och lättare rensa upp i huvudet vad jag behöver göra. Jag är en pappers-människa fortfarande, sorry moder jord men jag behöver skriva ner sakerna på papper och kan inte hålla på med elektroniska prylar för planering.

framtid-feelgood

Jag har bloggen, träningen, framtiden att strukturera upp för att ha koll på hur jag ska göra och vad jag ska göra. Jag ser fram emot att få inspiration och även se om det blir något utav allt jag får ner på papper.

Men nu är jag hungrig. Jag är alltid hungrig men that’s me. :)
På jobbet vet de att det är jag och chefen som alltid är hungriga, haha.
Apropå att vara hungrig så tror jag att jag ska testa en sån där 2Go-Cup som finns att köpa. Mymuesli gjorde ju en sån där melliskopp kan man säga. Smidigt för de som har mellisar med sig on the go, vilket jag alltid har. Man kan ha mjölk eller fil eller nått annat i den stora delen och bär eller frukt i den lilla så att de inte blir slemmiga och geggig och sen när man ska äta så är det bara hälla i.. ja ni har nog sett en och vet hur du fungerar antar jag? Man kan köpa en kopp och få muesli till eller så köper man bara kopparna. Jag får se. Men nu ska jag äta.

kost-mellis blogg-samarbete-mymuesli-kostschema


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig