VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Saknad av kärlek?

God morgon på er alla. Mina ögon nästan klibbas igen av trötthet men det känns skönt att vakna upp och veta att halva veckan har gått. Egentligen om man tänker efter så är inte arbetsveckan så lång, det är ju bara 5 dagar. Men på måndagen känns det bara så tungt. Men på onsdag så känner jag redan doften av helg. :)

Jag måste in till vårt shoppingcentrum idag eller imorgon, för att köpa lite saker till den äldsta tjejen som ska på disco. Jag blir alltid lite nervös när jag hör om de där discona, för hittills har de alltid slutat i någon form av mobbing, utanförskap eller skitsnack om varandra. De är unga och små fortfarande, de behöver vägledning och inte föräldrar som är upptagna med att fika med varandra.. Men vi får se hur det här kommer att gå.

disco

Något som varit läskigt den senaste perioden, är allt som händer i landet. Igår fick vi brev från fröknarna, att det hänt två incidenter i området Farsta. Försök att ta frihetsberöva barn som de så fint kallar istället för kidnappning. En man i en vit skåpbil, hade försökt rycka i ett barns arm men som tur var så hade barnet skrikigt och sprang därifrån.

Det där är ju min mardröm. Jag tror det är alla föräldrars mardröm. Ska man inte våga släppa ut ungarna längre? Nu är det en fara att låta de gå till och från skolan själva. Jädrans samhälle det här börjar bli. Vår värld är så upp å ner, så sjuk, så förgiftat av en massa saker. Grannar som är sjuka i huvudet, människor som kidnappar, män som ser småflickor som kvinnor.. vad är det för snett som gått i deras hjärnor?! Fick de inte kärlek som barn? Hade de inga föräldrar? Ja jag vet inte, hemskt är det.

Ta hand om er, ta vara på era fina, nära och kära.
Ha en fin dag.

stada-home-selfie-latina


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig