VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Round II this week

number_2

 

God morgon dag nr 2 denna arbetsvecka. Jag kände däremot att jag inte orkade mig in till jobbet idag. Igår blev jag så pass mycket värre att jag knappt orkade ta mig hem. Träffade barnen en sväng men orkade inget alls, inte ens le eller prata med de. Så E fick komma och hämta mig och köra hem mig innan hans träning.

Så idag känner jag att jag måste ge mig tiden att krya på mig för att kunna bli frisk någon gång. Annars förlänger jag allt och det stressar mig att inte komma igång med min träning när jag betalat min pt redan!

Igår var det underbart att få hålla om mina små igen, saknar de hela tiden. Det är konstigt att inte ha de hemma och ändå jobba. När vi är barnlediga har vi ofta något att göra men nu så är vi ju i vår vanliga rutin, då ska de vara hemma tycker jag. Men kanske de kan komma hem idag? Vi får se hur vi gör med fritids. Samtidigt har de det jättebra hos mormor även om min stackars mamma inte sover jättebra vad jag tror.

Ny dag, nya tag, nu kör vi tisdag.

kids_fodelsedag_sommar_latinas_love


Annons

Kommentarer


 1. Sara W 7 augusti, 2018 on 11:03 Svara

  Hej! Hoppas du inte blir allt för sjuk i denna värme.

  Men undrar lite över resonemanget med fritids? Skulle barnen inte börjat i går? Jag kan ha fel men har för mig att jag läste det.

  Som fritidspedagog är det oerhört frustrerande med alla föräldrar som skriver upp sina barn på fritids under sommaren men sen när det väl kommer till kritan så dyker de inte upp. Man tänker kanske att det ”gäller ju bara mina barn”. Men det är många tänker precis så.

  Vi fritidspedagoger måste ju vara på plats för att aktivera alla underbara ungar men kan bli nekade önskade semesterdagar pga av antalet anmälda barn. För att inte tala om all mat som måste slängas när kocken lagar mat till många fler än vad som dyker upp.

  På vår skola hade vi 148 anmälda barn den här veckan men bara 87 är på plats :-(

  Förstår att man inte tänker på det men uppmanar alla familjer att ha det i åtanke när ni anmäler era barn under sommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig