VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Reklamprodukter

Annons för Krokodilprofil

Häromdagen satt barnen och frågade mig om jag kom ihåg alla de jobb jag har haft, vilka som var mina favoriter etc. Och jag har ju jobbat som ambulerande konsult i nästan hela mitt arbetsliv så jag kan omöjligt komma ihåg alla mina jobb jag har haft. Jag har haft otroligt många tjänster och branscher och företag. Men de få jag kommer ihåg är de som har lämnat något kul i mitt minne, antingen med roliga och fina kollegor eller de som fått mig att må bra oavsett om själva tjänsten varit bra eller inte.

Ett av de jag minns mycket, är ett bolag som jobbade mycket med reklamprodukter. Men det är inte jättemycket för att min chef skulle varit bra eller för att kollegorna var underbara, det var mest för att jag hade världens finaste utsikt där. Jag mådde så bra. Det roliga var att det fick mig att tänka tillbaka till den tiden då jag var en vandrande reklampelare haha, men det var så kul. Jag hade profilkläder, böcker, nycklar, muggar, mobilskal, ja you name it, det fanns ingen hejd på hur mycket logga man kunde trycka upp på precis allt. Men det var också något jag tyckte var väldigt härligt att stoltsera med där ute.

flaskor

Krokodilprofil är ett företag som erbjuder kvalité, service och prover att testa innan du tar ett beslut. Min dröm är att när jag får ett stort företag så ska jag absolut trycka upp t-shirts, jackor, mobilskal som är snygga och vattenflaskor med mera för att verkligen stoltsera med mitt alldeles egna! Det längtar jag efter.

Har ni något specifikt jobb som du minns lite extra mycket och varför i sånt fall? Hur har du känt för att gå omkring med loggan på det företaget och hur gör du idag? Använder du stolt de produkter du får av ditt nuvarande jobb?

För så är det, ska man göra reklam, ska man bära runt någons logo så ska de förtjäna det.

Vet ni vad, nu ska jag drömma vidare med mina drömmar och mål, sätta mig ner och skriva lite planer på vad jag ska göra härnäst, för så är det, har man drömmar så behöver man sätta upp deadlines för att få de att bli mål och verklighet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig