VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Radhus vs. dröm 4an

Det vart en tidig morgon idag. Jag kunde inte somna om efter att Eddie hade åkt till jobbet (06:30) så jag gick upp och strax efter det hörde jag mitt lilla troll vakna till oxå. Keyla fick sin välling och vi mös lite tillsammans först. Hon är på så mysigt humör, hon vill vara nära en och kramas mycket. Det gillar jag, mysigt och gosigt. ♥
Här har vi en klarblå himmel och bara sol så långt ögat räcker, så jag förmodar att det blir en väldigt varm dag idag med. Så vi ska snart klä på oss och gå ner till parken och leka lite.

Idag är D dagen.. runt lunch tid ungefär så vet vi om det blir radhus eller 4an i vår egna port vi får. Självklart vill vi ha 4an helst. Det är fler fördelar där än med radhuset.



Kort info för den som är intresserad:

Radhuset: Den är bra för den har bakgård, skönt med barn. Men å andra sidan, vi har 3 månaders sommar i Sverige och mer än 50% av dom 3 mån består av REGN! Radhuset är bara hyresrätt och inget vi äger, så vi slänger pengarna i sjön varje månad vi betalar hyra istället för att betala oss själva och få tillbaka hääärliga summor på skatten. =)
Området: Lite mer offside, ingen t-bana, bara buss och man måste byta om man ska till stan, inget i närheten men finns centrum med ca 15-20 minuters gångavstånd. Knappt med förskolor i närheten, ingen öppen förskola och skola finns det bara mellan 1-6an. Ingen högstadiet.

4an i porten: Den saknar bakgård men har en gemensam gård som vi hittills njutit av för att grilla och leka med Keyla. Vi känner grannarna, trivs i området som fisken i vattnet!! Bäst av allt, det är nyproduktion, vi gör ett kap med köpet, vi äger bostaden och får mycket bra skatt tillbaka varje år. När vi säljer går vi garanterat i vinst!
Området: Utanför porten har vi allt, Vården, tandis, videohyrning, 2 restauranger, apotek, cafe, parker, ängar, förskolor, skolor, t-bana 1 minut ifrån bostaden, nära till Farsta.

Så ja, om vi får välja är det 4an vi ska ha.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig