VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Pratar aldrig vikt

Hello från Spanien. Idag tar jag ett ärligt inlägg. Alltså jag ska vara ärlig, det svider och känns hemskt att inte ha nått ett endaste mål när det kommer till min kropp. Det här är första året som jag känner att det gick helt åt helvete. Jag har alltid gått ner inför semestern men den här gången gick jag upp, med andra ord så har jag inget att spela på i sommar. Jag har lust att leva på frukt och grönsaker, hela sommaren ut men samtidigt tänker jag ”vad ger jag för signaler till mina barn”.

Jag pratar aldrig vikt, kroppsformer (varken tjock eller smal), utan allt vi nämner här är att träning är bra för att må bra, psykiskt, inuti kroppen, för att leva längre på ett hälsosamt sätt, för leder, muskler och vara pigg. Kosten nämner jag i samband med träning, de kan ofta undra varför jag inte äter bröd och då säger jag oftast att det är bara för att jag inte vill förstöra för min träning och att det bröd innehåller kan förstöra för mina muskler, för mina leder som jag lider lite av, etc. Så allt som har med träning och kost att göra är enligt barnen bara för att må bra, för att vara stark, för att orka, vara piggare, smidigare och mindre smärta.

Tiden då jag kommer att ha bikini är förbi för mig men jag kan ändå må bra psykiskt och lära mig att älska mig så gott jag kan oavsett form. Hittills har det inte gått men det kanske är dags att verkligen försöka.
Lite snygga bikinis! ↓

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3.


Annons

Kommentarer


 1. Nina Green 14 juli, 2017 on 11:41 Svara

  Jag förstår dina tankar och du har all rätt att känna så. Men ibland kanske man ska stanna upp och inse att det kanske inte går som man vill. Visst man ska träna för att må bra och äta rätt. Men det ska inte bli som en besatt och ta över hela livet. Jag tycker om dig oavsett. Kram

 2. anonym 14 juli, 2017 on 17:36 Svara

  Tycker det är snyggare med baddräkt. Men du har väll tränat mycket tycker jag?! Vad hände kom du av dej. Kram.

  • Diana - "La madre" 20 juli, 2017 on 23:30 Svara

   Anonym: Jo jag hade tränat rätt mycket sen hände något under två veckor och jag la på mig den vikt jag gått ner sen kom jag av mig. Tråkigt men sant, nu får jag ta nya tag. Sant med baddräkt, men ack så svårt att bära när man bara vill försvinna under jorden. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig