VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Planerar för mycket

God kväll, idag orkar jag inte mycket här på bloggen, orkar inte blogga upp något speciellt. Jag kom hem trött efter så mycket jobb från dagens arbete och jag kom hem med tusen tankar. Det är många projekt just nu, det är Colombiaplaner, det är Veganplaner, det är bloggplaner, det är framtidsplaner så det är rätt stora projekt på gång som ockuperar min hjärna och gör att jag behöver mycket återhämtning, mer än vanligt. Jag försöker snitta 8 timmar men det är svårt när jag går upp 5:30 för att då måste jag sova 21:30 och det är otroligt tidigt ändå. Men jag gör mitt bästa med att mäkta med dagarna och tankarna.

Just nu har jag laddat ner en meditationsapp som ska hjälpa mig att börja med meditation på morgonen och lite på kvällen för att vakna lugn och somna lugn. Jag har lätt för att hamna i stresskänslor, med huvudvärkar och taskigt tålamod. Och jag vill absolut inte hamna i en dålig cirkel med mina barn. Med en dålig cirkel menar jag en sån som:

Barn är livliga- > mamma orkar inte och tappar humöret och tålamod -> barn söker uppmärksamhet och blir ”jobbiga” –> mamma orkar ännu mindre och tappar snabbare och oftare tålamodet -> barn försöker mer med att vara jobbig för det är den uppmärksamheten de får.. etc.

Den onda cirkeln. Jag vill inte hamna där. Mitt jobb som mamma är att finnas där, med tålamod och ett bra humör (mestadels av tiden) och vara lyhörd till vad barnen behöver och vill. Inte bara jag såklart, även pappan. Men Eddie är ju lugnet själv haha. Idag hade de en pappadag och på sen kväll hade vi mys med läsning och kramkalas i sängen med mycket skratt. Jag älskar att avsluta mina dagar så, med en bra vibb med mina barn. Älskade barn. 💜

happy-colombia-kids-familjeliv


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig