VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påskrivet kontrakt!

Sådär… Nu har vi sprivit på kontraktet till radhuset!! I Maj nästa år flyttar vi in i vår 4a. Helt nyproducerad, 500 helt nya radhus och villor i området som blir som ett eget litet samhälle. Vi kommer fortfarande tillhöra Farsta området som vi gör nu (vi bor i Farsta/Enskede). Vi får välja allt eget, tapeter, kakel och allt som tillhör. Så det blir nytt möte nästa vecka då vi får göra alla tillval till hemmet.
Jag trodde inte aldrig att vi skulle ha radhus, trodde inte vi skulle hitta nått på flera år och som vi dessutom skulle tycka om. Vi har ju fram till Maj nästa år på oss att ända oss eller säga upp kontraktet om vi hittar annat som är bättre, men det tvivlar jag på. Jag är så glad!! Yeeey!! Jag ska få bo i radhus, perfekt för barnen!!

Kort info om radhuset:

Nyproduktion och är färdigbyggda till våren 2012 (Maj).
4a på 104 kvm, två våningar eftersom det är radhus.
Egen trädgård, uteplats och förråd på uteplatsen.
Nybyggd förskola med 5 avdelningar.

Nu vill jag ut till balkongen och sola lite. Jag sitter här och nästan slocknar av trötthet/utmattning. Vet inte om det är graviditeten eller om det är pollenallergi eller vad det är. Eddie ska i väg lite senare till träningen och Keyla busar som bara den här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig