VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Party med Partyhallen

text

Sommaren är i fullgång och det händer mycket, det har varit Sverige nationaldag, midsommar på ingång, snart fyller mannen i hemmet år och sedan kommer vår yngsta med sitt kalas så ja vi har mycket att fira hela sommaren ut känns det som. Men det bästa av allt med att ha så mycket att fira under hela sommaren, är att jag tycker verkligen om att inreda i hemmet, fixa och göra fint med dekorationer både inne i hemmet och utanför hemmet på gården med dekoration på bord, stolar och träden. 💚 Finns ju inget finare än upplysta fina träd utomhus. Att inreda med Partyhallen är en glädje eftersom de har något för alla tider och alla smaker. Du kan hitta så mycket fint att välja bland, allt från studentgrejer till maskerader och partyteman. Jag kommer ihåg när barnen var små och hade stora kalas, så hade jag alltid ett tema för varje år. Om det var Frost feber det året så blev det Frost inredning, Miniorer inredning, Enhörningar, Regnbåge tema, pirater, Superman och massa dinosaurier. Haha, finns inga limits, bara fantasin som sätter gränser och Partyhallen har det mesta!

Jag har alltid tyckt om att inreda hemmet med olika teman när någon av oss fyller år, när det är midsommar eller liknande. Det är såna små saker som gör det roligt i vardagen. Inredningen går oftast att spara och efter några fester har du massa olika inredningsstilar att du kan återanvända och blanda de lite med varandra för att förnya allt.

beachparty-kalas.jpg beachparty-födelsedag.jpg

bilderna är från ett födelsedagsfirande i hemmet

Vi är inte en stor familj och många kan ju tycka att det är ”onödigt” att engagera sig så mycket när man bara är två vuxna eller när det är en vuxen som fyller år. Men jag tycker att det blir lika roligt för barnen att se att man firar varandra som vuxna och att man även visar de att man är värd att firas. Hemmet blir finare och lite trevligare.

Just nu tänker jag att midsommar är närmast så jag ska kika på vad man kan hitta för fint till gården här ute, så att jag kan inreda lite stolar, bord och några träd kanske.

Hur gör ni när ni vuxna fyller år? Firar ni varandra på ett mer inredande sätt i hemmet eller går ni ut och firar med middag? Inget är ju rätt eller fel, det handlar bara om att göra hur man vill såklart.

Jag önskar er en fin dag och hoppas att ni firar varje dag stort och de stora dagarna större!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig