VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Paniken växer ..

Wohooo!! God morgon. Alltså jag är på G idag men är otroligt trött. Tror ni min make kom hem igår? Nope det gjorde han inte, han jobbade natt igår med en båt som kom i hamn. Hela dagen och hela natten och har ännu inte kommit hem. Paniken växer här hemma. Och jag sov inte mycket heller eftersom jag vaknade hela tiden för att kolla om han kommit hem, vet inte varför jag gjorde det egentligen, orolig antar jag. Och sen kom barnen in 05:45, jag är så trött!!

Då tänker ni: Ja vad gör det? Han kommer när han kommer.
Då svarar jag: Vi har släkt kalas idag!! Jisses vi kommer vara helt paj. Jag sov inget bara för att E inte var hemma och E sov inget för att han jobbade natt. Och vi har ett hus att städa. Hjälp.

Avboka? För rått mot både storasyster och släkten. Vi får härda och kämpa oss igenom timmarna med städ och fix som vi har framför oss. Sen när gästerna väl kommer så kan man slappa lite. 😛

Just nu försöker jag vakna till lite med en stark kopp kaffe och kollar lite snyggt på nätet. Guldklockor på Campadre tex. 😉 Det finns en massa att välja på och jag har länge varit sugen på en guldklocka som är helguld och svart eller blå tavla på.

snygga_guld_klockor


Annons

Kommentarer


  1. Nina Green 18 mars, 2017 on 10:07 Svara

    Usch. Jag vet hur du känner dig. Jag är faktiskt likadan. Jag kan inte heller sova när Henke är iväg på jobb. Haha. Ha en fin dag och krama flickorna från mig. Kram

    • Diana - "La madre" 20 mars, 2017 on 08:59 Svara

      Nina: ja haha vad jobbig man är, men det är en sån vana att det är skumt. Men sen är det annorlunda tycker jag, när man vet att han ska komma hem på natten, då väntar man nästan. Men när man vet att han inte kommer hem så sover jag bättre, för då väntar man liksom inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig