VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ostabil dag

bloggare

Idag hade jag en konstig dag. Jag hade en rätt okej dag på jobbet, kommer hem med barnen och några kompisar, det mesta var bra men så plötsligt händer det saker överallt. En gjorde illa sig, ett jobbigt samtal, stressen kickade igång, tankar, oro och en oplanerad eftermiddag står där fram mig. Ska jag träna, ska jag fixa middagen, kommer jag hinna träna? Två saker hände och allt havererades i min vardag. Mitt humör dog direkt, blev nedstämd, arg. Det här är inte bra. Något är så superfel och jag måste få hjälp med det här rätt snart. Hormoner eller psykiskt, jag vet inte, jag bryr mig inte, men fixat måste det bli.

Jag tränade, i alla fall, struntade i att fixa middag, det får bära eller brista tänkte jag men inte ens min träning fick mig att må bra. Så idag tror jag att min kropp har pushats till det yttersta, med mycket jobb (vi har otroligt mycket fortfarande), med irriterande samtal, med skador och stress. Fan det fick ju inte hända.

Idag stänger jag ner tidigt och har som mål att vara i säng 21:00 sen kan jag titta på tv, läsa en bok, snacka med Eddie och varva ner mentalt tills jag kan somna i lugn och ro.

Standing strong

influencer-blogg


Annons

Kommentarer


  1. Maria 9 januari, 2019 on 21:14 Svara

    Vissa dagar behöver man bara ta igen för andra. Låter klokt att lägga sig tidigt och bara koppla av :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig