VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Önskemål -Mål

influenser-goals-work

Gud så jag älskar att läsa böcker. Jag njuter av varje sida jag läser, av varje mening jag kan ta till mig, av varje lärdom jag får till mig. Det var så länge sen jag kunde läsa en bok, jag har längtat otroligt länge och nu äntligen har jag kommit in i ett härligt flow med att ha tid för träning och läsning på morgonen innan 7:00 då jobbet börjar.
Häromdagen fick jag lära mig en ny sak, en rätt intressant sak. Det finns ju en sak som att visualisera för att uppnå målen, men inte många som tror på det för att de tycker att det inte fungerar. Men frågan är om man gör det på rätt sätt. Dagdrömmer du med dina önskemål eller har du mål som du kan faktiskt jobba med?

Skillnaden mellan önskemål och mål:

Önskemål–  det är ju sådant som du vill bli men inte direkt vill anstränga dig mycket för att nå det. Sånt som du vill skaffa dig utan större jobb som måste utföras. Du önskar dig något, men det är inte mer än just det, en önskan. Då är det svårt att visualisera och fullfölja något eftersom du bara drömmer, du bara önskar.

Mål: det är sånt som ger dig energi bara av att tänka på att nå det. Mål är sådant du verkligen strävar efter, som du jobbar för, sliter hårt för och som du känner ger dig drivkraft.

goals

 


Annons

Kommentarer


  1. Selma 22 augusti, 2019 on 00:24 Svara

    Menar inget illa men måste du kommentera alla inlägg Alexandra Nilsson gör? Det enda jag ser i kommentarsfältet är dig. Undrar varför av ren nyfikenhet.. ha en fin kväll!

    • ♡ Diana ♡ 22 augusti, 2019 on 11:26 Svara

      Selma: Vad sjukt att du stör dig på vad andra gör.. Jag förstår att du inte menar illa och bara undrar, men jag skulle nog fundera på varför du låter dig påverkas av vad andra människor gör. Det är en viktigare fråga. Nej jag måste inte kommentera alla inlägg men jag vill och jag kan så jag gör det. Trodde en blogg och ett inlägg va till för att kommentera eller är det bara i regel ett inlägg om dagen man kommenterar? Blir förvirrad här.. hur är reglerna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig