VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Olgas Utmaning 2

Dagens utmaning, en tuff sådan eftersom den här kommer att pågå varje dag tills att man börjar leva efter det. Men även om den är tuff så älskar jag det hela, för min grej är verkligen Power of the Mind. Love it. Jag blir så impad av sånt, peppad att bli starkare och starkare tills man uppnår det man vill i livet. Varför inte liksom, det är klart att det ska gå, man behöver bara rätta nycklarna.

UPPGIFT 2: EN BÄTTRE VERSION AV DIG

Det här ska skrivas i samma bok som den du skrev i igår. Den vi kallar bok nr 1 och skriv sedan ner 30 meningar som ska börja med ”Jag är…”, inte ”Jag vill bli..” men just ”Jag är….” eller ”Jag kan…” eller ”Jag vet…”. Som om du redan ÄR denna person med dessa kvalitéer.

Detta ska du göra varje dag (helst varje morgon om du kan), varje dag tills att du börjar agera utifrån det. För när vi börjar agera efter det vi tror oss vara så blir vi det. Som Olga säger:

Sitt inte och vänta på att lyckas, börja agera och som om du REDAN lyckats.

 

livet_lycka_happy_livet

Sen ska du även skriva ner 30 meningar på ”vad behöver du TRO på för att bli denna NY version av dig?” Vad behöver jag TRO på för att få resultat jag vill ha?
Jag tror på att jag kan välja rätt i varje matsituation som dyker upp
Jag tror på att jag hittar tiden för träning
Jag tror på att jag är ….
(Inte ”jag vill tro att…”, utan ”jag tror att…”)

Och även om du skulle känna dig låg på energi, deppig, ledsen, så ska du göra detta varje dag, det är nästan viktigare att du gör det just då när du mår som sämst. Det är att träna hjärnan, att forma, träna och lära hjärnan hur man tar sig ur situationer och känslor. Allt styrs ju av hjärnan, som jag alltid sagt, ”inställning är allt” men för att lära oss att ha rätt inställning måste vi träna, träna hjärna varje dag med dessa meningar.

Lycka till!

le_lycka_happy_yes


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig