VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt kök

Jag är så otroligt nöjd med hur den här helgen var. Även om Eddie inte var hemma hela helgen, för att han jobbade över i söndags så kändes den ändå familjär och härlig. Jag fick besök av mor min på lördagkväll som slutade med att hon sov över hos oss. Eddie gick upp mitt i natten för att ta emot en båt på jobbet och kom hem sent på söndagskvällen. Men det var ändå mysigt att vara med tjejerna själv. Vi mös redan från fredagen.

Fredag åt vi pannkakor, dukade upp allt tillsammans och gjorde det mysigt med tända ljus överallt och kollade på ny film på Netflix. Eddie var ute på julbord.
Lördagen var vi hela familjen inkl min far, åkte omkring och fikade, shoppade och sen hem för att dra fram julgranen. Jag brukar ju alltid börja med den redan den 1 december.
Söndagen va det bara vi tjejer i hemmet, 3 generationer och tittade på film, åt gott, fikade, lagade mat och hade det bra.

Sen att vi fick vårt nya köksbord och stolar gjorde ju hela söndagen ännu bättre.
Eddie kom hem sliten och trött efter att ha jobbat från 01 på natten till 16:00 dagen efter… men han ville inte somna för tidigt så han byggde upp allt i ett svep.

husliv-home

home-inspo-shopping

home-inspo-dekoration


Kommentarer


 1. C 3 december, 2018 on 23:37 Svara

  Har sett kommentarer där du förvarar Blondinbella – hur tänker du kring all bevis som finns att hon faktiskt ljuger och även innan det här med H ljugit om hot osv?

  • Nina green 4 december, 2018 on 09:14 Svara

   Vad spelar det för roll vad Diana tycker om det? H är lika hemsk som håller på och ljuger vem han verkligen är och tagit andras pengar och sen flyr landet. Men ändå hejar ni på Honom?. Jag står inte på någon sida för jag tycker båda har gjort lika mycket stora fel. Sluta med detta häxjakt mot en person när båda har gjort lika mycket fel!

   • ♡ Diana ♡ 4 december, 2018 on 12:06 Svara

    Nina: Håller med, jag sitter inte på några bevis, jag vet bara att hon har ett sårat hjärta just nu och det räcker just nu. Sen kommer väl sanningen fram angående allt det andra sen. Hur kan man lita på vad en person på en blogg säger? Camilla på Bloggbevakning är bara en bloggare..

  • ♡ Diana ♡ 4 december, 2018 on 11:48 Svara

   C: Jag kommer svara dig i ett inlägg istället. Det blir för långt annars 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig