VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nytt in..

Åh hur ska det gå i morgon för lilla mig egentligen. Känner mig vansinnigt stressad över allt jag har att göra idag innan jag somnar.

 • Skriva novell till kursen Svensk skrivande som jag går
 • Tvätta håret
 • Fixa naglarna
 • anmäla VAB som jag tydligen glömt att göra i veckan!
 • förbereda blogginlägg

Kanske låter värre än vad det är? Jag får pulsen uppe i halsen av att bara tänka på det men det kändes bättre när jag skrev ner det. Älskar min blogg och att blogga. :) 

IMG_2380

Idag har vi haft en härlig dag, mannen och jag. Mysigt att bara gå och hålla handen ute, bara vara vi två. Köpte en ny kaffebryggare för lyxkaffe var inget som var värt att ha bara för helgerna. Saknar vanlig bryggkaffe faktiskt. Det fick bli en fin Electrolux som ska ha bra aromat styrning för att få bra kaffe. Vi dricker bara några koppar på lördag och söndag så jag vill inte ha en höjdare för 2000kr.. Bäst av allt med kaffebryggaren är att jag kan ställa in den på kvällen, att brygga kaffet klockan 07:00 dagen efter, så att när vi kommer ner på undervåningen så är kaffet klart! Mmmm..

IMG_2379

Sen vart det en del fina kläder från GinaTricot och Cubus. Lite hemmakläder som jag bytte av dom jag fått i present och köpte annat som jag kunde behöva till jobb.

Nu ska jag fortsätta med mitt så att jag inte stressar upp mig ännu mer. 😀

 


Annons

Kommentarer


 1. Bloggande 4barnsmamma 10 november, 2014 on 06:07 Svara

  Å jag älskar kaffe sju dagar i veckan:)
  Min Mocka Master är snabb alltså! Det bara ”smäller till” så har kaffet runnit ner, haha! (fast timer låter riktigt najs)
  Sen fixar jag mina egna lattes med hjälp av Arlas LatteArt mjölk. Värmer den i micron och sedan skummar jag den med min lilla elvisp innan jag häller på kaffet, mmmm. Jag längtar efter morgonkaffe, som enligt mej är GODAST, nästan varje kväll, haha!
  Ja herre gud!:)

  Jag älskar också min blogg! Fast jag nyss tog en liten paus… kommer nog aldrig kunna leva helt utan den känn det som nu, hihi!

  Kram och hoppas allt ska flyta på för dej. Stressa lugnt!

  Kram kram

  • Diana K. DeMarkey 11 november, 2014 on 21:39 Svara

   Supersmart att faktiskt göra mjölken vid sidan om, blir ju en egen latte, behövs inte ens en nespresso eller nått. :) Det ska jag prova!! Tack för tipset.

   Ja jag dricker ju bara kaffe på helgerna (hemma alltså) annars dricker jag på jobbet varje morgon (dom har också en höjdar maskin). Hinner inte ta en kopp på vardagar i hemmet.

   Kul att fler känner som jag. Angående bloggen alltså.
   Ja stressalugnt var verkligen namnet. :)

   Kram fina du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig