VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nyheter

latina-colombiana-coffee

innehåller annonslänkar från Readly

Jag har börjat få ett litet i-landsproblem. Jag tycker inte om att börja morgonen med nyheter för jag vill inte börja med negativa saker i min hjärna. Jag vill heller inte kolla på nyheter på kvällen, för jag vill inte avsluta dagen med samma negativa tankar och händelser för att sen sova med det. Under dagen jobbar man, tränar, är med barnen och sen är det inte mycket tid däremellan..  Så hur gör jag för att få tag i de där nyheterna?

Jag fick ett tips om att läsa DN tex, under dagen, för att hålla sig uppdaterad. Att ta en kaffepaus och komma bort från jobbet lite, är ju jättebra för att även rensa hjärnan från jobb. Men att även få en uppdatering på vad som händer i den övriga världen utanför kontoret. Kan man inte göra det på en paus så har man ju luncherna. Det finns tid att bara ta en tidning och läsa lite. Och just nu har READLY ett bra erbjudande för att just kunna göra detta.

Just nu kan du få tillgång till en massa tidningar/magasin online via Readly för bara 9 kr/ månaden första månaden. Readly har en massa olika alternativ så som Vogue, GQ, Time Magazine, Vanity Fair, Runner’s World och mycket mer, att ta del av så varför vänta? Det är bara att dyka in för 9 kr och läsa allt vad du orkar. 😉

samarbete-adlink-influencer


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig