VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny sida!

Ni kan inte ha missat allt jag nämnt och påmint er om att shoppa via Refunder när ni shoppar på nätet. Jag har ju fått tillbaka tusenlappar när jag handlat via dom. Och jag älskar ju att få tillbaka pengar, självklart, det gör väl alla. Återbäringen har gett mycket och sidorna bara växer och likaså näthandeln. Men nu tänker jag uppmana er alla att ändra om, från Refunder till CharityRefund. En av dom bästa sidorna jag sett på länge. Jag som brinner för att göra skillnad, som älskar att kunna göra något, minsta lilla, för att vara med och göra den här världen lite bättre än vad den håller på att bli.

CharityRefund

CharityRefund är en sida precis som Refunder men som låter återbäringen gå till välgörenhet istället för till ditt konto. Nu kanske inte många av er tycker det här låter lika roligt som att få pengar till sig själv. Men vi kan inte fortsätta vara så egoistiska som vi är, vi kan inte shoppa ihjäl oss, konsumera som blinda dårar och låta världen förfalla på andra sidan. Förr eller senare så påverkar det oss, våra barn, våra barns barn. Vi har en skyldighet, vi kan inte vara så egoistiska att vi tänker ”äh jag kommer inte märka något ändå för då är jag död tills det händer..” För det händer ju här och nu. Som Danny Saucedo säger med sin bild på Instagram, barn dör, massvis med barn, för att vi väljer att skövla ner regnskogar för att odla mat på som går till djuren som ändå sen ska misshandlas i många andra länder och sen slaktas för att vi ska få äta julrumpor till julmiddagen.. nope inte här inte. No more, i vår familj avstår vi från kött i år och satsar så gott vi kan på att leva vegetariskt. Vi har en skyldighet, alla vi har det! Klimatet säger ju allt, moderjord säger ju till oss hur det egentligen står till, +14 grader i december. Need I say more? 

världen

Gå med i CharityRefund för att göra skillnad du med! Om du ändå är inne och handlar så kommer du ju få något fint hem till dig (det du just beställt) och låt då resten gå till något fint i världen, rädda världen tillsammans med mig och CharityRefunder !! Gå in, registrera dig, shoppa och välj själv vilken organisation du vill att din återbäring ska gå till. Happy shopping!! 

 

 

 

charity_refund_logo


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig