VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ni missar väl inte

God dag mina fina hjärtan! Jag vaknade laddad med ny energi och har så mycket tankar i huvudet som jag knappt hinner få ur mig. Jag är glad och tacksam att jag har min blogg så att jag kan få ur mig många av de men det är långt ifrån allt jag kan skriva ut.

Eddie och jag började vår morgon vid frukostbordet, genom att sitta länge, länge och prata om planer, önskemål och upplevelser från vår semesterresa. Vi lärde oss mycket ifrån denna resa och vi har fått nya insikter om mycket. Vi har önskemål men vet inte om vi kan få de förverkligade. Det krävs mycket, det är svårt och har man barn så blir allt så mycket svårare men inget är omöjligt och livet är värt att kämpa för.

vackert-beauty

En av mina drömmar har alltid varit att ha ett landställe i ett land med vacker natur, med palmer och värme, men jag finner det alltid så komplicerat, så svårt. Allt det där med att hyra ut under tiden man bor i Sverige och att leva två liv etc. Ja jag vet inte, det tåls att tänka på. Jag hoppas också på att min mor ska köpa något i Colombia inom kort, så att jag kan åka dit oftare och ha någonstans att landa. Vem vet, kanske jag också vågar investera i något där.

Många tankar och jag kan bara stoppa de genom att träna. Skönt att få drömma mig bort lite till bergen i Colombia och lyssna på inspirerande musik och köra hårt pass.

Förresten, måste påminna er om en sak, vet inte vad som hänt med min Instagram. Förr hade jag bättre likes på mina bilder men nu är det som att jag knappt syns… Ni har väl inte missat att följa mig även på Instagram? Något har hänt, men jag har nästan samma följare på Instagram. Jaja, missa inte att följa mig och bloggen på @lamadre.se 😉

mammafitness-workout-gymlife


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig