VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Naturen och kusiner

natur-vackert-skonhet

natur-colombia

Hello bloggen, jag lever loppan här i Colombia. Har hört lite med de som bor i huset, allt är finnemang. Livet bara flyter på. Jag har dock råkat skada mig lite i axeln, jag får ofta inflammationer i axeln pga trånga gångar där. Men det finns så mycket bra saker här för läkning, så jag fick en liten trasa med magnesiumsulfat som faktiskt lugnade ner min axel rejält. Jag hoppas på att vara bra till fredag då jag har överdel att träna. Jag misstänker att det var när jag skulle köra Chins (en övning i mitt träningspass) som jag skadade mig. Men snart är det över.

Igår var vi hos några andra kusiner och busade lite med barnen. Min kusin Mile har 4 barn och de är världens finaste. Så otroligt fint uppfostrade och jättefina mot tjejerna. Så mina flickor lekte hur bra som helst med de, fotboll, badade, tävlade, alltså så busigt.

Naturen här är jättefin, otrolig! Mitt bland gator kan man hitta bambuträd, stora träd med maffiga stammar, alltså allt här känns helt underbart. Man vill inte åka hem. Inom kort åker vi vidare till en annan stad, Manizales, som är lite kallare än Cali där vi bor. Men kanske skönt med lite svalare grader, vi har ca 33 grader varmt här varje dag om inte mer. Och det värsta är att varmare kommer det att bli enligt mina kusiner, så jag drar till andra grader haha.

power-family-latinos-colombia


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig