VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När man vänder sin dag

Godkväll finisar! Det är mycket nu, känslor, tankar, händelser. Tung luft på jobbet, många tankar i familjelivet och mycket känslor i hemmet. Det är lätt att komma hem och bara känna att man ger upp vardagen, att man bara vill lägga sig på soffan och bara vara. Men samtidigt vet du att det finns en hel del att göra och vi som dessutom ska ha kalas (familjekalas) imorgon för storasyster som fyller år så ja, då finns det ännu mer att göra. Att ens träna fanns inte ens i tankarna först. Fast jag någonstans kände att det kommer jag få ångra, det vet jag. Imorgon kommer vi få gäster och det blir firande med tårta och god middag så ja det lär inte bli träning då heller..

selfie-workout-viktresa

Tillslut kände jag att jag behöver min träning, för första gången i mitt liv så kände jag att det är en del av min vardag och att utan den är inte min dag komplett. Vilodag är en annan sak för den är planerad och max en dag i veckan, men nu har jag kört strikt i 3 veckor, 21 dagar. Det är ungefär just 21 dagar man behöver göra något för att det ska sitta som en vana, nu är jag här! Jag är så glad, så stolt, så ödmjukt tacksam till livet som gett mig den här chansen. Jag brukar alltid ha något avbrott efter två veckor pga sjukdom eller nått annat. Men den här gången har jag bara kört, bara kört på!

Träningen flöt på normalt, som om det vore en självklarhet och sen var jag klar. Mådde bra, hade ny energi och åt en god härlig laxsallad med Eddie och levande ljus (barnfria). Sen hämtade vi barnen hos sina respektive vänner och hem igen. Men vilken härlig eftermiddag det blev, precis vad jag behövde.

mammafitness-ptonline-styrka


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig