VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När man strular till det

Contains adlinks

Det är ju rätt störigt när man lyckas strula till det för sig själv. Så som jag gjort nu med fritids. Jag vet inte alls hur jag hade tänkt att jag skulle lösa det här men fritids är stängt denna vecka, de har bara jouröppet och jag har inte anmält barnen till det. Så hur göra? Vi båda, Eddie och jag, måste ju börja jobba, det är inte snyggt att komma tillbaka från semester och börja med att ta mer ledighet, haha. Det här är jag i ett nötskal.

familjeliv-Colombia

Jaja de klarar sig, de får varva och vara med Eddie, med mig och kanske mormor någon dag och morfar om han kan. Det löser sig alltid, man kan inte göra mer än vad man kan. Jag har möjlighet att jobba hemifrån så jag får lov att göra det så mycket jag kan och får denna vecka. Igår var de hemma med Eddie, idag löste vi det på nått sätt och imorgon är det med mig, en dag i taget typ.

Förresten, idag var det ju svalare väder, den svenska sommaren är på ingång och då behövde jag inte oroa mig för att jag inte hade sommarkläder haha. Nu är det på med höstkläderna igen. 🤦🏻‍♀️

 

 

Väska / Linne / Hörlur / Jacka / Byxa / Sneakers / Solglasögon


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig