VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Move on

1 Juli 2020. Sommaren har börjat och jag är på väg att sluta. Jag trodde inte att den här dagen skulle kunna komma och den är blandad med sorg och lättnad.. Att sluta blogga helt och hållet, det känns bäst på alla sätt. Jag hinner inte med och det blir verkligen lidande här. Och det känns inte heller rätt. Jag ser att ni fortfarande är många som kikar in här, undrar en hel del som jag inte kan svara på av många olika anledningar.

Det har hänt mycket i mitt liv, mycket privata saker som gör att jag inte kan berätta om något här. Men det har tagit mycket energi från mig och därför känner jag att bloggen kommer få läggas ner för att inte ta mer tid från min vardag.

Jag älskar mitt arkiv som jag har här, att jag kan gå tillbaka och se alla våra år tillsammans som familj, barnens uppväxt, födsel och mycket mer. Kanske jag väljer att göra en bok av vissa kategorier, det hade varit fint.

Ni har varit underbara som varit här i vårt och torrt. Kanske jag väljer att komma tillbaka till LaMadre på heltid men just nu kommer jag bara kika in 1 gång i månaden ungefär och det är mest för att jag har fortfarande samarbeten som lever vidare här.

Nya kapitel i livet …

How to Move On : Finding your Recipe to Let Go & Move on For Better


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig