VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Motivera mig !

Vad trött jag är på att varje kväll stå och försöka planera kläder för morgondagen men ändå alltid veta att jag inte kan använda något annat än just mina svarta finbyxeleggins eller vad man ska kalla de och ett par slitna halvtaskiga jeans. Att alltid bara kunna använda samma byxor för att man inte kommer in i annat är bara för trist. Att man själv utsätter sig för att hamna i det här läget är tragiskt.

Jag vill behöver verkligen nya byxor. Så jag kikade lite på olika sidor som kan ha min stil. Det är svårt just nu. Har ni känt så någon gång att just den stilen du har finns bara inte därute. Att butiker och modevärlden går igenom en period där de inte kan erbjuda dig något alls? Så kan jag känna lite då och då. Ibland hittar jag ALLT möjligt på Gina Tricot tex, HM etc men andra gånger hittar jag seriöst inget alls.
Men med nätbutiker är det mycket lättare, de har så mycket mer att erbjuda, allt från byxor som är som en tub, tighta, slappa, finbyxa, vidgade, breda .. ja ni förstår.

Jag är mycket för finbyxor, älskar den fin/slappa stilen. Typ en finbyxa med t-shirt. Inte för strikt men ändå inte för slappt. Love it. En kombo som passar inom allt. Jag saknar den och vill ha den tillbaka. FASEN VAD JAG MÅSTE SKÄRPA MIG OCH JOBBA HÅRT FÖR DET HÄR NU. Motivera mig lite, kom igen, peppa mig!

This post contains adlinks from Adviral

 

 

LOLLIPOP – here / BLACK/WHITE – here / BLACK pants – here / BLACK coat – here


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig