VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Motivationsinlägg tillbaka

Dags för att dra igång motivations inläggen igen. Jag körde på duktig där ett tag, med träning och motivation. Så nu tänkte jag dra igång igen. Det har vart en paus pga semester i Colombia, smärtor och operation i Sverige och sen vidare med återhämtning och sjukdom. Men nu är resor, smärtor, operationer och sjukdomar över, så nu är det nya tag med träning och ”projekt viktminskning”.

Jag började med 76-74 kg (där någonstans) och ska ner till ca 50 kg som va min ursprungsvikt innan graviditeterna. Jag ligger nu på 62 kg och har vart där sedan operationen och all dropp jag fick. Så jag har 12 kg som ska bort fram till sommaren. Vet att det kommer att bli tufft men det är bara ett måste för mig.

Började med ca 76 kg
Nuvarande: 62 kg
Ska ner till: 50 kg
Kvar ner:  12 kg
Mål: 1 kg/vecka
Slutmål: Att väga 50 kg fram till sommaren Juni 2013!!

 

Motivationsbilder som får mig att känna pulsen höjas och adrenalinet att kicka igång. Hålla i huvudet: Sluta skjut upp, sluta sätt datum på när du ska börja, sluta välj dagar på en bra start det är bara att starta igång. Idag är en bra dag att börja på sina nya mål, behöver inte vara måndag, behöver inte va den 1a eller nått annat speciellt.. Kör bara!!

Dagens träning består av lite lätt ”kom igång” övningar. Första dagen på länge och efter min operation i magen, så jag mjukstartar. Bättre att man gör nått än inget alls. Bättre att man ens tränar istället för att sitta med chokladkakan i handen på soffan. 😉

Onsdagsträning: Ska egentligen bestå av powerwalks men i den här snön och kylan, får man inte ut mig så det vart.
Plankan: rakt 3×30 sekunder, sidoplankan 3×30 höger, sidoplankan 3×30 vänster. Knäböj 3×20 st och sen stretch.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig