VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mitt ”varför”..

godmorgon

God morgon tisdag, det blev en tidig morgon idag med och träning igen. Det känns ju bara så härligt när man väl kommit in i ett flow. Jag vågar knappt säga det men jag behöver skriva ut det och tro på det för att det ska hålla i sig länge. Men jag vill väldigt gärna testa att göra det i 21 dagar som man säger att man ska, för att komma in i en vana och ha det som rutin. Jag skulle mer än gärna vilja använda det som en rutin i min vardag, att gå upp 5:30 och träna på morgonen. Undra om det kommer att funka även när barnen börjar skolan? Jag hoppas det.

mammafitness-strong-woman

Träning från Colombia

Varför går jag upp så tidigt och tränar på morgonen?
Jag ville testa något nytt, jag ville se om det gav mig mer tid på något sätt, om jag kunde få mer tid på eftermiddagen och vilken effekt det skulle ge mig i helhet. Och resultaten jag sett hittills är:

Piggare– jag har lättare att starta dagen genom att min kropp redan vet att när jag går upp så är det för att få i mig en kaffe, lite fil med havregryn för att sen kicka igång träningen. När jag kommer till kontoret känner jag mig pigg och redo för dagen.

Mer tid- När jag slutar jobbet så känner jag ett lugn över att jag kan komma hem och bara vara. Jag kan göra vad jag vill, laga mat i lugn och ro, jobba vidare lugnt, hinner med tvätt och barn och allt vad det är.

Harmoni– På något sätt så känner jag mig lugnare under hela dagen, eftermiddagen och kvällen, när jag vet att jag hunnit klart med en viktig sak i min vardag. Att börja dagen med träning, kickar igång mig, stressar ner mig då jag är klar med det och kan ägna min dag åt att jobba och sen umgås med barnen utan att ha fler stopp.

Det är en härlig känsla. Jag har hittat mitt VARFÖR jag går upp tidigt, nu behöver du hitta ditt. 😉

Men nu kör vi igång denna dag och ser till att få saker gjorda. 😉

latina-fitness-beauty


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig