VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mitt bröllop

Nu är vi hemma igen. Vi har haft en kanon bra dag igår och idag.
Bröllopet gick jätte bra, dagen va enormt stressig och det är nästan tur att man bara gör det en gång i livet för då är det värt all stress och irritationsmoment. Jag höll nästan på att komma försent till kyrkan. Gick i min fina klänning och vita sportskor som Julia Roberts i filmen ”Run away Bride”. Självklart bytte jag till mina högklackade innan kyrkan. Jag va så nervös och skakis innan jag gick in i kyrkan, jag skakade så mycket att man såg min brudbukett skaka.


15:00 Melodin ”Here comes the bride” spelades högt i kyrkan och min far ledde mig in i kyrkan, därframme stod min blivande man och väntade på mig! Den känslan va nått otroligt stort, så oförklarligt. Att se sin blivande stå och se på en när man kommer mot han. Att se hans glädje i ögonen, tårarna som nästan väller fram och se hur han uttrycker med hela ansiktet att han tycker att jag är vacker. Vilket pirr, vilken känsla!! Han tog över efter pappa och vi fortsatte den sista biten tillsammans. Tårarna nästan sprutade på mig, jag fick bita mig hårt i läppen för att inte gråta. Tillslut stod vi där tillsammans, lyssnade på vad prästen predikade om och sa våra löften. Sen va vi äntligen gifta, man & hustru, husband & wife, marido & mujer, esposo & esposa!


15:30 När vi kom ut, stod alla och väntade utanför med bubblor som dom blåste på oss istället för att kasta ris. En massa som fotograferade och många som en del tårar som fälldes. Vilken underbar känsla det va att stå där, nygifta och lyckliga. Det är som att bli kär på nytt!

 

Vidare till bröllopsmottagningen i lokalen. Jätte fin, vacker och med levande musik. Min mor överaskade oss med en violinist! Hon hade hyrt in honom för att spela under vår middag och vår valsdans. Han spelade så vackert, musik från gamla tider som passade in med Gamla Stan och den antika möblemanget i lokalen. Maten va god, drycken och tårtan. Allas vackra tal till oss och ytterligare tårar. Eddie och jag dansade vals, sen dansade jag med min far och vidare med min svärfar.


19:00 Efter det vart det hotellet som gällde. Trötta och utmattade nattade vi en lika trött och utmattad Keyla. Hon slocknade på mindre än 5 minuter. Sen kom roomservice med – Champagne, fruktfat samt chokladtryfflar, Vickning, Love Nest-gåva och blommor. Vi tog ett varmt långt bubbelbad i jacuzzin och drack champagne.. stort misstag. haha vi vart så trötta att vi hade kunnat somna i jacuzzin! Att basta kom inte ens på frågan efter den tuffa dagen så vi la oss ganska tidigt.


09:00 dagen efter fick vi frukost på rummet. Vi va så glada över att vakna upp som nygifta och Keyla verkade minst lika glad hon med. Vi badade jacuzzin en till gång under dagen och bastade lite innan vi gjorde oss i ordning och åkte hemåt. Vi hade sen utcheckning, senast 14:00.

Vi väntar på att få våra bröllopsbilder den här helgen, så bilderna kommer så snart vi kan.
Tack till alla som smsat, ringt och kommenterat i bloggen ang vårt bröllop!
Det va en stor dag, bland vårt lyckligaste dag och än känns det overkligt att vi faktiskt är gifta.
Tack till alla som va där, hjälpte till och som kom för att ta del av vår bröllopsdag.
Love you all!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig