VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mindset

karlek-love

love-amor

Igår var jag hemma och vabbade för lillan men jobbade ändå halva dagen kan man säga. Jag tog inte ut vab ändå, stämplade ut tidigare bara och tog det på min flex. Hade läget under kontroll på jobbet och kände att jag kunde unna mig lite tid med min lilla som var dålig i foten och passa på att både sola och träna tidigt också.

Jag hade turen att få Millis på besök, jag trodde att jag skulle missa vår tisdags-lunch. Gud så glad jag blev att hon ville komma förbi oss och luncha med mig hemma. Tänk att kunna hitta en sån fin människa på ett jobb, min fina glädjespridare.💖 Så glad att jag har dig Millan.

God morgon alla underbara

Har ni förberett med solkräm och sololja och hattar med mera? Idag blir det 25 grader varmt och jag ska sitta inomhus på ett kallt kontor.. 😛 Men jag har mina härliga kollegor runtomkring mig så det kommer att går bra. Jag ser redan fram emot lunchen, att få sitta utomhus och ta en paus på 45 minuter och läsa en bok kanske eller fika med någon. Jag är helt inne på att läsa min bok som jag fick hem, läs mer här.

Ta hand om er, lev det liv ni vill leva och njut av varje timme vi får idag. 🕉

yoga-mindfullness-mindset


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig