VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mina prioriteringar 2019

God morgon på er. Skönt att vakna till sol men sen kommer regnet. Vilken blåsning. Jag ville promenera hem idag igen men det fick räcka med gårdagens pw. Mitt mål var 8 km men jag kom inte ens upp till 7 km, hamnade på 6,90 tror jag men eftersom jag inte avvek som jag brukar göra på vägen, så blev det inte några 8 km. Idag hade jag velat testa en annan väg, förbi en bloggvän också men med tanke på vilket väder det ska bli så antar jag att det bara är att vänta till nästa vecka kanske. Jag promenerar bara onsdag och torsdag för resten av veckodagarna har jag styrketräning och rätt hård sådan så jag orkar inte med både och längre.

Jag måste säga att jag förstår om ni inte tycker att jag levererar längre, att jag är enformig. Men jag lever verkligen för mina mål just nu, jag har bara ett i sikte och jag kämpar för det. Jag jobbar på dagarna och jag tänker bara TRÄNING efter jobbet. Sen lämnar jag tid åt barn och familjetid. Sist kommer bloggen nuförtiden. Förr va bloggen mycket viktigare men inte idag. Jag älskar att skriva, jag kan inte vara utan den än men jag har den inte lika prioriterad längre.

Jag älskar min kontrast mellan finare kläder på dagen, att ha ”work-mode on” och sen stänger man bara av, lämnar möten bakom sig och byter om till träningskläder för att dra ut och svettas. Love it.

fitnessmom-fitnessgirl-motivation


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig