VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min rutin på morgonen

workhard-mammafitness

God morgon torsdag! Jag vaknade rätt så pigg, trött i början och sen lite piggare. Rätt så härlig känsla att börja dagen med meditation och tacksamhetsövningar. Det känns verkligen bättre när man vaknar medveten och tacksam över det man har i livet. Jag är verkligen såå tacksam över det liv jag har, över att vi alla är friska, att vi inte har sjukdomar, hemska, vidriga sjukdomar som tar död på oss sakta men säkert. Tacksam är det minsta jag är. Tänk vad lyckligt lottade vi är. 🙏🏾

Jag börjar min morgon med meditation i sängen, övningar för att andas, övningar av tacksamhet och visualisering, sen fortsätter jag med att skölja ansiktet med kallvatten, ta på mig träningskläderna och gå ner till undervåningen. Jag tar en halv kopp kaffe (resten av koppen tar jag sen) och lite lite yoghurt med havregryn i och läser lite ur min bok Morgonpigg.
Sen går jag upp igen, tränar 40 min och ner till duschen, äter min frukost, tar resten av kaffet (jag har inga problem att dricka ljummen kaffe) och går upp för att sminka mig, klä på mig och väcka barnen.
Det är mycket upp och ner men det är en härlig morgon. ☀️

Hur är din bästa start på morgonen?

dreams-goals-livet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig