VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med Bobby Oduncu

I samarbete med BobbysSuperhair

Hello sötisar! Hör upp här, nu är jag taggad inför något nytt. I samarbete med Bobby Oduncu @bobbyoduncu har jag fått möjligheten att testa på #bobbyssuperhair. Jag ser verkligen fram emot detta och har sett på så många andra att dom har fått fantastiskt resultat! Via den här länken BOBBY ODUNCU kan ni också beställa Bobbys Superhair. Nu ser jag verkligen fram emot att få se resultat!

Influencer_bloggare

 Jag kommer självklart att visa före- och efterbilder men längre fram, det blir roligare att ha något att visa upp sen. 

Lite om innehållet i tabletterna:

Vitamin B5 ( Pantotensyra) Är bra för celltillväxteng, den skyddar hud och hår från skador, håller huden fuktig är bland annat bra mot klåda och irritation i hårbotten. Används av många som hudbesvär mot till exempel finnar och acne.

Kisel – Nivåerna av kisel i kroppen minskar med åldern. Detta leder bland annat till att elasticiteten och återhämtningsförmåga blir svårare då vävnader minskar.
Ett extra tillskott av kisel hjälper till att bygga upp och främjar tillväxten av hår och naglar.Linfröolja – är känt bland annat för att göra huden len och mjuk. Den innehåller naturligt höga nivåer av blandannat omega3 fettsyror. Omega 3 6 och 9.

Hirsextrakt – Många upplever att hirs reparera kluvna hårtoppar.MSM – Ger kroppen tillskott av viktiga svavel som används för att hålla kroppen mest förekommande protein, kollagen, mjukt och innehållet är naturligt och påverkar inte kroppshår eller annat. Hjälper mot tunt hår och hår som går av, du märker skillnad efter 2-4 månader, en synlig effekt. (det här är min favorit dessutom.. jag älskar MSM).

Hair_harvard_skonhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig