VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan i Spanien ;)

livet_tack_love_ma_bra_life

 

 … jag är i Alcudia Spanien med familjen, kan njuta av solen, värmen, bli brun, må bra, äta gott och vila upp mig i en vecka med min fina familj.

 … vi har haft så otroligt fint väder här och det är verkligen något att vara tacksam för, tänk att komma på semester och ha skitväder hela veckan. Vi har haft sån tur, bara sol och lagom värme.

 … jag har min familj nära mig, tillsammans med mig, att jag får dela den här fina veckan med barnen, min man. Jag är så tacksam att vi är tillsammans, att vi står ut med varandra allihopa, att vi har kärlek, respekt och ödmjukhet tillsammans. Och idag fyller min lilla tjej 6 år och att få vara tillsammans med henne och kunna ge henne sol, bad, havet är den bästa presenten!

 

VAD ÄR DU TACKSAM FÖR IDAG ? 

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan är mitt sätt att ha en tacksamhets dagbok. Att påminna sig själv varje måndag tex, varje ny vecka, att vara tacksam för det som vart, för det som är och för det som kommer.
Måndagslistan är tillför att stanna upp och andas, tänka på vad man har att vara tacksam för. Ett bra sätt att inte bara köra på varje vecka, efter vecka, år efter år. Stanna upp, andas, tänk ut vad du är tacksam för.. dela gärna med dig här nedan i kommentarerna eller gör din egna lista på din blogg, meddela mig om du vill så läser jag den gärna och lyfter upp den härliga listan som kanske just DU har gjort. Ha en fin måndag!x

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig